Frågor och Svar

Vi har samlat de mest förekommande frågorna här. Nyheter hittar du på vår startsida

Frågor och Svar

Vad undrar du? Vi har svaret

Vi förstår att det kan uppstå frågor och funderingar när du besöker vår hemsida eller använder våra produkter och tjänster. Därför har vi skapat denna Frågor och Svar-sektion för att hjälpa dig att få snabba och tydliga svar på vanliga frågor.

Sök i vårt omfattande frågearkiv

I vår Frågor och Svar-sektion har vi samlat vanliga frågor som vi ofta får från våra kunder. Här hittar du information om våra produkter, beställningsprocessen, leveransalternativ, betalning, returer och mycket mer. Använd sökfältet för att enkelt söka efter specifika ämnen och få direkt svar på dina frågor.

Få personlig rådgivning och support

Om du inte hittar svar på din specifika fråga kan du alltid kontakta vår kundsupport. Vårt dedikerade team av experter står redo att ge dig personlig rådgivning och support för att lösa dina bekymmer. Du kan nå oss via telefon, e-post eller livechatt, och vi strävar alltid efter att svara så snabbt som möjligt.

Uppdaterad regelbundet

Vår Frågor och Svar-sektion uppdateras regelbundet för att inkludera nya och relevanta frågor från våra kunder. Vi ser till att den är så aktuell som möjligt och att den innehåller den senaste informationen om våra produkter och tjänster.

Din feedback är värdefullt

Vi värdesätter dina åsikter och din feedback. Om du har förslag på frågor som vi bör inkludera i vår Frågor och Svar-sektion, eller om du har några kommentarer eller förbättringsförslag, är du välkommen att kontakta oss. Vi strävar alltid efter att förbättra vår service och din input är ovärderlig för oss.

Vi finns här för att hjälpa dig

Oavsett om du har en enkel fråga eller ett mer komplext ärende, finns vi här för att hjälpa dig. Vi sätter våra kunder i fokus och strävar alltid efter att ge en förstklassig upplevelse. Besök vår Frågor och Svar-sektion eller kontakta oss idag för att få svar på dina frågor och lösningar på dina behov.

Ja

1. Med en fullmakt för apoteksärenden kan du hämta läkemedel åt andra.

2. Om du har en e-legitimation så skapar du enkelt en fullmakt genom att logga in på Läkemedelskollen eller på apotekens webbplatser.

Om du inte har en e-legitimation kan du också registrera en fullmakt genom att fylla i en blankett som du hittar hittar på E‑hälsomyndighetens webbplats

3. Du kan också hämta ut läkemedel åt en annan person genom att ta med ditt och den personens legitimation till apoteket.

Om vi inte har just din medicin på lagret kan vi alltid beställa hem den till butiken. Vi skickar ett sms när medicinen har kommit in.

Vi kan hjälpa dig att dra ut en lista på alla mediciner som finns utskrivna till dig.

Du som är vårdnadshavare behöver ingen skriftlig fullmakt för att hämta ut läkemedel till dina minderåriga barn. Däremot måste du visa legitimation.

Ja, vi samarbetar med Klarna så om du föredrar att betala din medicin via Klarna, säg bara till i kassan.

Vi har begränsad medicin till djur, men vi kan alltid beställa hem vid behov.

Generiska läkemedel innehåller samma medicinskt aktiva substans och är varken bättre eller sämre än originalläkemedel. Detta säkerställs av Läkemedelsverket eller den europeiska myndigheten EMA. Vill du inte ha generikan så kan du alltid välja det läkemedel som doktorn skrev ut till dig, men vi kanske inte har den hemma utan måste då beställa den.

certifierade av

Grönt kors för apotek
Gröna kors för Soaf