Om oss

Möt grundarna bakom Essingens Apotek. Se vår startsida för nyheter.

Vilka är vi?

Vi heter Mikael och Marita och vi brinner för människors välmående. Vi fick möjligheten att öppna ett eget apotek och det ville vi ta vara på.

Varför besöka oss?

Hos oss får du ett personligt bemötande och en trevlig upplevelse. Vi värnar om våra kunders hälsa och kommer alltid sätta patientens behov först

Välkommen till Essingens Apotek – Vi Gör Skillnad

Vi på Meia Global brinner för att leverera mediciner och erbjuda professionell rådgivning om din hälsa. Vår fokus är våra kunders välbefinnande. Vår passion och engagemang driver oss att leverera de bästa lösningarna och upplevelserna till våra kunder. Här kan du läsa mer om oss.

Vår vision är att vara det mest pålitliga och kundcentrerade apoteket som bidrar till en hälsosammare och lyckligare värld. Vi strävar efter att vara branschledande och bli erkända för vårt engagemang för innovation, kvalitet och hållbarhet.

Vårt mål är att tillhandahålla högkvalitativa läkemedel, professionell rådgivning och enastående kundservice för att främja hälsa och välbefinnande i vårt samhälle. Vi sätter våra kunders behov i fokus och arbetar hårt för att leverera överlägsen service, produkter och lösningar som överträffar deras förväntningar.

För oss, ligger våra värderingar till grund för allt vi gör. Integritet, kundfokus, innovation, säkerhet och kvalitet, samarbete och hållbarhet är våra nyckelord. Dessa värderingar styr oss i vårt arbete och vår strävan efter att göra en positiv inverkan på våra kunder, medarbetare och samhället.

När du väljer Meia Global kan du vara trygg med att du har valt en pålitlig partner. Vi är dedikerade till att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Med vårt kunniga team och vårt fokus på kvalitet och innovation, är vi redo att möta alla dina behov.

Låt oss bli din partner för framgång. Kontakta oss idag för att få veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nya höjder.

Vilka är vi?

Lär känna oss!

Certifierade av

Grönt kors för apotek
Gröna kors för Soaf