Kontakta oss för professionell service och expertråd

För frågor och professionell rådgivning. Du hittar även de vanligaste frågorna i vår FAQ

Välkommen till Essingens Apotek! Vi är glada att du har hittat hit och ser fram emot att hjälpa dig på bästa sätt. Har du frågor, förslag eller behöver du hjälp med något? Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att göra din upplevelse så smidig och tillfredsställande som möjligt.

Besök oss

Våra öppettider

Vi är tillgängliga för att hjälpa dig enligt följande schema:

Måndag – Fredag 9-18.30
Lördag: 10-15


Kontaktuppgifter

För att underlätta för dig har vi samlat alla våra kontaktuppgifter på ett ställe. Du kan således nå oss på följande sätt:

Eller kontakta oss via kontaktformuläret nedan

För att skicka in en förfrågan eller ett meddelande kan du använda vårt kontaktformulär nedan. Vi ser till att ditt meddelande når rätt person, och du kan förvänta dig ett snabbt svar från oss. Vi tar varje förfrågan på största allvar och ger den därför den uppmärksamhet den förtjänar.

Om du kontaktar oss utanför våra normala öppettider, kommer vi att besvara ditt meddelande så snart vi är tillgängliga


Professionell Rådgivning på Essingens Apotek

Vi på Essingens Apotek är stolta över att erbjuda mer än bara läkemedel och hälsoprodukter – vi erbjuder också professionell rådgivning för att hjälpa dig att uppnå en bättre hälsa och välbefinnande. Vår engagerade personal, inklusive apotekare och farmaceuter, är utbildade och kunniga inom olika hälsoområden och står redo att ge dig personlig och skräddarsydd rådgivning.

Hur Kan Vi Hjälpa Dig?

Oavsett om du har frågor om receptbelagda mediciner, behöver råd om receptfria läkemedel, kosttillskott, eller vill diskutera hälsotillstånd och symtom, är vi här för dig. Vi förstår att varje individ har unika behov och förutsättningar när det gäller hälsa, och därför strävar vi efter att erbjuda skräddarsydd rådgivning för varje kund.

Vår Expertis

Vår personal har inte bara gedigen kunskap om mediciner och läkemedelsinteraktioner, utan de har också expertis inom olika hälsoområden. Vi kan följaktligen hjälpa dig med allt från allergi- och hudvårdsråd till rådgivning om viktminskning, sömnproblem, och hantering av kroniska sjukdomar. Genom att förstå din individuella situation kan vi dessutom erbjuda de bästa råden och rekommendationerna för din hälsa.

Diskretion och Konfidentialitet

Vi förstår att vissa ämnen kan vara känsliga och personliga. Därför kan du vara trygg med att all rådgivning du får på vårt apotek behandlas med högsta diskretion och konfidentialitet. Vi strävar efter att skapa en bekväm och trygg miljö där du kan dela dina frågor och bekymmer utan att känna dig obekväm.

Kundens Välbefinnande i Fokus

Vi ser varje kund som en viktig individ, och din hälsa och välbefinnande är i synnerhet vår främsta prioritet. Genom att erbjuda professionell rådgivning strävar vi efter att ge dig verktygen och kunskapen för att fatta informerade beslut om din hälsa. Vi vill vara din pålitliga partner på din hälsoresa och stödja dig för att nå dina mål.

Besök Oss Idag

Välkommen till Essingens apotek för att få professionell rådgivning och personlig service. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att leva ett hälsosamt och välmående liv.

Kontakta oss