Marita

Lär känna

Marita, Koordinator & Webmaster på MEIA GLOBAL

Studerat fil. kand i Turismvetenskap på Södertörns Högskola. Även läst fristående kurser i Webbutveckling, Webbdesign, Programmering med inriktning på C-sharp. Studerat engelska vid Australian College of English (ACE) i Sydney och spanska vid Universitat d’Alacant och Stockholms Universitet.

Jag har alltid jobbat med kunder och kundservice. Det viktigaste för mig är att kunden är nöjd, då vet jag att jag har lyckats med mitt jobb.

Marita, koordinator & webmaster på Meia global

Varför valde du att starta Essingens apotek?

Det har alltid varit Mikaels dröm att få öppna ett eget apotek efter så många år i branschen och jag vill hjälpa honom att fullfölja sin dröm med den kunskapen jag har.

Vad är ditt mål med Essingens apotek?

Jag vet att Mikael kommer att kunna hjälpa alla som besöker Essingens apotek och vara 100% nöjda. Jag hoppas att vi kommer att kunna vara det apotek som folk väljer att besöka, trots att det inte är det närmaste för dem.

Nämn 3 apotekssaker du inte kan vara utan?

Lypsyl, Emma S Skincare och Compeed skavsårsplåster